IKT Partner.no

ved IKT Com AS

IKT Partner.no

Telefon:  9577 9577               

E-post:    post@iktpartner.no

 

Besøksadresse:    Postadresse:
Industriveien 5-7    Postboks 25
1337 Sandvika       1380 Heggedal

 

Internett satellittbredbånd

IKT Partner.no utføre salg og installasjon av satellittbredbånd fra Breiband.no internett parabol

Driver du næringsvirksomhet eller hjemmekontor i distrikte er det ikke alltid mange alternativer for bredbånd. Satellittbredbånd er langt raskere enn mobilt bredbånd. Det gir god bredbåndsopplevelse. Løsningen er toveis,
og krever ingen egen utlinje. Alt nødvendig utstyr medfølger.

Satellitten KA-SAT dekker hele Norge, og ligger i syd.
Har du fri sikt, har du dekning. Ønsker du å sjekke dekning før du bestiller, kan du laste ned Breiband.no dekningsapp til iPhone eller Android.

Ved bestilling vennligst se her: Bedrift, Privat, og her for installasjon

Satellittdekning i hele Norge!


Hvordan fungerer satellittbredbånd?
Via parabolantenne på veggen som sikres inn mot satellitten, får du rask internett med hele 20Mbit/s nedlastingshastighet, uansett hvor du bor i Norge. Det kreves fri sikt til satellitten. Du trenger ingen fastlinje, satellittbredbåndet er toveis. Det inkluderes en månedlig datakvote i abonnementene, men det tilbys også abonnementer med fri bruk.

Hva inngår i produktet?
Komplett parabolutstyr, kabling og modem med ethernetgensesnitt er utstyr som inngår i etableringsprisen og Vi tilbyr også montering.

Fast bredbåndsforbindelse til bedriften
Mange av våres kunder bruker satellittbredbånd der dert ikke er mulighet for fiber, og hastigheten i DSL-nettet er begrenset. Også bedrifter i utkantområder uten noe tilgjengelighet for kablet bredbånd, som kun bruker mobilt løsning, vil kunne få ett raskere og mer stabilt bredbånd via satellitt.

Redundant/backup bredbånd
Hva slags alternativer har bedriften din når du opplever brudd på bredbåndet? Kravet til båndbredde øker og mobilt bredbånd er utelukket som alternativer for mange, når krisen oppstår. Satellittbredbånd er en utmerket failover-løsning med god pliktighet, høy hastighet, og mulighet for fast IP og serviceavtale.

Midlertidig løsning
Er bedriften din på flyttefot? Satellittbredbånd kan leveres samme dag som det bestilles. Kortidsabonnement kan leveres etter avtale. På den måten er det alltid mulighet for raskt bredbånd hvis primærlinjen ikke er leveringsklar. Løsningen benyttes også av entreprenører til  kommunikasjon på brakkerigg ved byggeprosjekter, både til prosjektledelsen og som gjestnett til ansatte.

Mobilt løsning for arrangement og lignende
Arrangører som trenger bredbåndsforbindelse til eventer, opplever ofte at mobilnettet har redusert hastighet og pålitelighet når mange brukere er samlet på ett sted. Derfor bruker satellittbredbånd også arrangement både til drift og som gjestenett.
 
Nomade/Newsspotter
Egne abonnementer for streaming og distribusjon av video og annet innhold, som fungerer sømløst over alle spotter i hele Europa. Både best effort og booking av garantert hastighet tilbys. Høyere opplastingshastighet 10/10Mbits symmetrisk.